Søren Reif

Søren Reif (f. 1977) har dannet og udviklet den Stress-forløsende Kropsterapi. Søren Reif er uddannet som statsautoriseret fysioterapeut, Fitness Instruktør, Personlig Træner, certificeret Holistic Lifestyle Coach fra CHEK Institute i USA, og har derudover afsluttet dele af en Master i Nutritional Medicine, Surrey University, UK. Søren Reif har klinisk erfaring med Functional Medicine samt deltaget i en lang række af post-graduate kurser ved Royal Society of Medicine, London. Han har desuden taget grundmoduler i TFT, MetaMedicin og Åndedrætsterapi.

 

Jeg har tidligere hjulpet alt fra elite golfspillere over cykelryttere til travle forretningsfolk samt helt almindelige mennesker opgivet af det etablerede sundhedssystem. De sidste par år har fokus specielt været på at hjælpe personer med stress, autoimmunesygdomme som Crohns, IBD/IBS (irriteret tyktarm), leddegigt, psoriasis, kronisk trætheds syndrom, fibromyalgi, migræner og hovedpine og senfølger fra Corona.

Jeg har bl.a. tidligere været tilknyttet Novo Nordisk Fitness som træner samt behandler og Livsstilsvejleder for de ansatte. Fra 2006 – 2011 var jeg med til at grundlægge og etablere firmaet Rawfood.dk Aps, og fokuserer nu på at inspirere og hjælpe folk gennem arbejdet i Holistic Health Institute.

Siden de sene teenage år har jeg beskæftiget mig med personlig udvikling og veje til optimal sundhed og balance. Gennem en holistisk synsvinkel er det lykkedes mig at lave en syntese af den tilgængelige akademiske vestlige viden koblet med østens viden, der tilsammen giver en optimal forståelse af sundhed og sygdom, og dermed også hvordan DU kan give kroppen de rigtige rammer for at genskabe og opretholde optimal sundhed og vitalitet.

Jeg har selv været ude på en lang rejse med et tidligere skrøbeligt og skrantende helbred – fysisk som psykisk. Men som følgende kinesiske ordsprog siger “No man is a good doctor who has never been sick himself“, så har det kun været en kæmpe fordel og ligeledes en drivkraft til at finde mulige løsninger på diagnoser og situationer det etablerede sundhedssystem ikke havde svar på. Hver gang førte svaret det samme sted hen, nemlig at kroppen har alt den nødvendige viden selv, vi skal blot skabe rammerne for, at den kan komme til udtryk og manifestere sig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til at hjælpe dig selv – ingen udfordring er for stor og intet symptom for lille. Start i dag med at gøre en forskel for dig selv, book en tid online her